Bielda este brand creat si inregistrat la nivel european nascut din fuziunea experientei adunate in peste 10 ani  de activitate a doua echipe de ingineri , proiectanti pe de-o parte si utilizatori profesionisti de masini laser. Din dorinta de a furniza utilaje industriale de ultima generatie la preturi corecte, oferim servicii complete de proiectare, dimensionare, consultanta, transport, montaj punere in functiune, instructaj, garantie , post-garantie, service, etc.

Masinile proiectate sub brand-ul Bielda contin ultimele inovatii si dezvoltari in domeniul fiber laser pentru a obtine o precizie  ridicata a taierii si un randament optim in utilizare.

Inainte de a pune pe piata produsele, acestea sunt testate de catre echipa noastra in zona de productie in regim de utilizare industrial.

Putem organiza la cerere o vizita in una din locatiile noastre sau la clientii existenti pentru a vedea utilajele in lucru si a discuta direct cu operatorul pentru a afla cele mai detaliate informatii.

Cel mai important aspect  pe care punem accentul este echipa proprie de ingineri si tehnicieni pe care o dezvoltam in fiecare an . Stim cat de important este timpul pe care trebuie sa il asteptati atunci cand trebuie sa intervina un tehnician. Am dezvoltat un sistem automatizat direct pe website in care clientul trimite online solicitare cu interventia de care are nevoie si aceasta este plasata automat catre persoana care se ocupa de dumneavoastra, urmand sa va raspunda in cel mai scurt timp. Programarea si diagnosticarea remote prin internet este facila si economisiti timp si bani apeland la acest serviciu gratuit oferit de firma noastra.

Marea majoritate a consumabilelor si pieselor necesare pentru operare si service le avem in stoc putand ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Avem serviciu intern de finantare. Lucram cu mai multe banci si va oferim varianta optima pentru tipul dumneavoastra de achizitie.

Firma noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 90001:2015. Cat si propriul sistem de management al procedurilor si documentelor utilizat in domeniul militar.

Suntem orientati catre parteneriate de lunga durata in care increderea ocupa prima pozitie. Apreciem persoanele care s-au dedicat dezvoltarii industriei si suntem aici pentru dumneavoastra .

Bielda - Your business partner!

Denumire firma: BIELDA TEHNIC S.R.L.
Numar de ordine în R.C.: J11/615/2020
CUI: 43476815

Sediu social: Resita, str. Retezat nr. 27, Ap. 1, jud. Caras-Severin.
Adresa corespondenta: Bocsa, str. Medresului 17, Caras-Severin

Sidebar