Masina de curatare a suprafetelor metalice cu laser Bielda BLC

SOLICITATI OFERTA
Epuizat din stoc
Details
PARAMETRII TEHNICI
Model BLC
Latime curatare 1-20mm
Viteza scanare 13000mm/s
Lungime curatare 1-100mm
Frecventa laser 1-2000KHz
Varf putere 20000W
Serii spirale 1-10

CARACTERISTICI

1. Portabilitate

Usor de depozitat in orice spatiu.

2. Curatare fara contact

Prin curatare laser piesele nu se deterioareaza. Curatarea cu laser este sigura si prietenosa cu mediul inconjurator.

3. Precizie inalta

Curatare precisa, pozitionare precisa, posibilitate de curatare selectiva.

4. Intretinere minimala

Costuri de operare reduse. Sistemul de curățare cu laser este precis si necesită o întreținere redusă.

Performanta excelenta

Echipat cu un cap de curățare portabil. Structura portabilă este ușoară și ergonomică.
Sistemul de control al computerului este simplu de utilizat, și are o varietate de parametri pot fi setați de unul singur.

traversa-stabila

APLICATII

Mașina de curățat cu fibră laser este utilizată pentru îndepărtarea vopselei, degresare, îndepărtarea cu laser a stratului de oxidare, curatarea șuruburilor, curatarii ruginii, curățarea sudurii cu laser.

Aplicat în industria construcțiilor navale, industria auto, matrițelor, mașini-unelte de ultimă generație, șenile, industria protecției mediului și alte industrii.

CONFIGURATIE

Nr.crt Nume Cantitate Nota
1 Cutie control 1set
2 Sistem racire 1set Cabinet aer conditionat 600W
3 Componente electrice 1set Schneider/Honeywell
4 Sistem curatare 1set
5 laser 1set OPTIONAL
6 Cap curatare 1set
7 Scule de intretinere (include ochelari de protectie pentru laser) 1set
8 Instructiuni operare 1
9 Certificat conformitate 1 Indeplineste standardele nationale in industrie

PARAMETRI TEST (INFORMATII CU CARACTER INFORMATIV)

Proces curatare Frecventa Latime impuls Serii spirala Eficienta curatare Nota
Indepartare rugina 100 500/250 2 12 ㎡/ora Eficiența fluctuează în funcție de gradul de coroziune.
Indepartare vopsea 70 250 2 1 ㎡/ora Eficiența fluctuează în funcție de gradul de coroziune.
Indepartare ulei 60 200 2 8 ㎡/ora Eficiența fluctuează în funcție de gradul de coroziune.

INTRETINERE

  • Mențineți curățenia in interiorul echipamentului, curățați în mod regulat praful, preveniți acumularea de praf provocând defectarea .
  • Metoda de întreținere a căii optice: Înainte de a utiliza echipamentul, deschideți capacul de protecție al oglinzii pentru a verifica dacă obiectivul capului de curățare portabil este murdar.
  • Dacă este murdar, vă rugăm să-l curățați cu un betisor de bumbac înmuiat în alcool. După utilizare, verificați din nou dacă oglinda este murdara.
  • Dacă este murdara, vă rugăm să o curățați cu un betisor de bumbac înmuiat în alcool
  • După ce ați acoperit capacul de protecție al oglinzii de câmp, așezați pistolul de curățare manual pe suportul special din partea dreaptă a echipamentului.
  • În cele din urmă, așezați echipamentul într-un mediu plat, fără vibrații și fără impact pentru o utilizare sigură data viitoare.

CLOUD

cloud-software

Utilizatorii pot vizualiza in mod grafic dinamica datelor în timp real prin intermediul browser-ului, permițând diagnosticarea și întreținerea echipamentului de la distantă. Utilizatorii pot folosi telefoane mobile, PDA și alte dispozitive pentru afișarea în timp real a interfeței de monitorizare și modul text pentru a modifica valorile datelor, pentru a confirma alertele și așa mai departe.

cloud-software

Sistemul are funcția de "sistem expert" pentru a realiza /ajuta poziționarea produsului, urmărirea fluxului interogarea de urmărire, diagnosticarea defecțiunilor la distanță și interogarea datelor stocate despre defecțiuni ale echipamentului. Datele sunt transmise clientului, altor puncte de monitorizare și serverului prin rețeaua Internet/5G.

In CLOUD se colectează în mod inteligent starea echipamentului și informațiile despre defecțiuni pentru analiză, calculează costul de producție și costurile de întreținere în conformitate cu un anumit algoritm și se obține o schema de înaltă calitate a performanței costurilor de proiectare a produsului, ceea ce economisește costurile de producție pentru întreprindere.

CLOUD-ul are funcții multiple, cum ar fi diagnosticarea și întreținerea la distanta, redundanța, înregistrarea datelor istorice în timp real, programarea, formularea, funcții video și audio. Are o multitudine de opțiuni de manageri ere și funcții de scrintind, stabilește conexiuni cu multe interfețe standardizate și se poate conecta eficient cu sistemul MES al fabricilor. Odată cu apariția erei 5G, CLOUD-ul va combina echipamentele laser și inteligența artificială cu tehnologia 5G și va fi utilizat pe scară largă în cloud computing, big data și edge computing. Acesta va face tehnologia avansata și echipamente laser complexe mult și mai ușor de utilizat, și oferă clienților servicii de diagnosticare la distanță la nivel mondial mai rapide.

SKU
Bielda BLC
Categorie

Sidebar

Contacteaza-ne!

Bucuresti/Ilfov
Ciorogarla, Sos. Bucuresti, Nr.108
Timisoara/Ilfov
Dumbravita, Ghioceilor Nr. 1
Cluj Napoca
Baciu, Calea Transilvaniei, Nr. 14