Masina debitare laser Bielda B3015

SOLICITATI OFERTA
Epuizat din stoc
Details
PARAMETRI TEHNICI
Model B3015
Dimensiune zona de lucru 3000mm*1500mm
Cursa axa X 3000mm
Cursa axa Y 1500mm
Cursa pe axa Z 120mm
Acuratete pozitionare axa X / Y ±0.05mm/m
Acuratețe repoziționare axa X/Y ±0.02mm
Viteza maxima 80m/min
Greutatea mașinii Aprox. 2200KG
Dimensiune 4600*2460*1360mm

Bielda este un furnizor international ce ofera solutii profesionale pentru taierea si prelucrarea metalelor. O atenţie deosebită este acordată procesului de automatizare cat si fluxului de materiale si date din procesul de taiere si si indoire. Portofoliul de produse este alcatuit din masini de tăiere cu fibra laser, masini de taiere water jet, masini de taiere cu plasma, masini de sudura laser , precum şi soluţii de automatizare şi programare a productiei.

Suntem un partener care oferim incredere prin inovatiile si soft-urile dezvoltate pentru aplicatii de taiere a materialelor din toate ramurile industriei prelucratoare. Castigam increderea clientilor prin servicile de proiectare, instalare si servisare pe care le oferim.

Furnizorul nostru principal pentru sursa laser este renumita companie IPG, impreuna cu care devoltam sisteme cu o productivitate mare si o precizie apreciata de cei mai exigenti utilizatori. Experienta si grija fata de clienti ne ajuta sa implementam cele mai noi tehnologii la un cost rezonabil si un timp scurt de livrare.
Tehnologiile folosite creaza pentru utilizatorii masinilor nostre productivitate si costuri de exploatare scazute , generand profit!

Taierea cu laser este un proces prin care se realizeaza o taiere termică a tablelor in vederea realizarii de subansamble ce vor parcurge ulterior pasii de productie pana la obtinerea unei piese finite. Raza laser este generata de catre o sursa laser , care este apoi transmisa printr-o fibra (optica) laser catre un obiectiv care îl focalizează la o putere foarte mare pe un diametru foarte mic catre materialul de taiat. Acest fascicul de raza laser focalizat întâlnește tabla și o topește cu o precizie foarte mare, realizand conturul dorit.

Fasciculul laser trece prin diuza situate pe capul de taiere. In incinta acestei diuze fasciculul laser este insotit de un gaz care are ca si rol intretinerea in parametri optimi ai proceului de taiere. In functie de timpul si grosimea materialului debitat se vor folosi gaze diverse : oxigen, azot, aer comprimat.
Atat calitatea cat si viteza de taiere pot fi optimizate in timp real de catre operatorul masinii in functie de nevoile prestabilite in proiect. Ajutsarile necesare se pot face din submeniul dedicat, in software-ul instalat pe masina. Posibilitatea efectuarii ajustarilor de taiere in acest fel, ofera o ergonomie si o eficienta marita intregului proces de productie, micsorand timpii de down-time tehnologic.

Standarde :EN ISO 15616-1:2003, EN ISO 15616-2:2003, EN ISO 15616-3:2003, EN 60204-1:2006+A1:2009+AC:210 Directive europene: 2006/42/EC, 2014/35/EU

SISTEM DE TRANSMISIE

Șasiu din placi sudate

Șasiul este confecționat din placi groase de metal sudate și mai apoi tratate termic astfel devine mai puternic, mai greu de deformat și are o durata de viată mai lunga

sasiu-din-tevi-sudate

Traversa stabila

Confecționata din aluminiu turnat, asigura precizie ridicata și stabilitate foarte buna.

traversa-stabila

Carcasa de protecție a capului cu design nou

Propice pentru observarea cursorului, facilitează disparea de căldură, acces facil pentru curățare și mentenanța, previne arderea cailor de aer.

carcasa-de-protectie-design-nou

Sistem de purjare

Sistemul de purjare partiționat combinat cu evacuare superioara și inferioara

sistem-de-purjare

SOFTWARE

software

Mașina laser Bielda adopta sistemul de control CypCut, având diagnoză inteligenta, operare multi-proces, perforare în trei stadii, control funcțional laser, căutare adaptativă a laturilor piesei, decelerare automată la colțuri, taiere „în zbor”(flycut), masă de lucru interschimbabila, compensare mecanica, acuratețe.

PARAMETRI TAIERE

grafic-parametri-taiere

CONFIGURATIE

CONFIGURAȚIE
Model B3015
Sursa laser Raycus/IPG
Cap laser Raytools/Precitec
Sistem de control CypCut
Sistem electromecanic SCHNEIDER

Taierea cu masinile laser Bielda laser este extrem de precisa . Pe langa materialele tip foi de table, tevile și profilele metalice pot fi taiate cu masinile noastre laser.
Tabla neagra, table decapata , zincata sau de inox, aluminiul sau alte materiale neferioase cu grosimi de la 0,8mm la 30mm pot fi taiate cu success fara a mai necesita prelucrari ulterioare.
În funcție de materialul si calitatea acestuia, se folosec diferite gaze industriale la diferite presiuni, alese in functie de viteza de taiere si calitatea selectata pentru aceasta.

Tăierea cu oxigen

În timpul tăierii cu oxigen, materialul este încălzit până la temperatura de topire de către fasciculul laser, folosind presiuni de gaz cuprinse între 0,4 și 10 bari. Prin acest procedeu reușim tăierea tablelor OL. Cu grosimi intre 0,8mm și 30mm

În funcție de materialul și calitatea acestuia, se folosesc diferite gaze industriale la diferite presiuni, alese in funcție de viteza de taiere și calitatea selectata pentru aceasta.

Tăierea cu azot

Tăierea cu azot teste un proces de taiere prin fuziune rezultând o precizie ridicata a tăierii ce nu mai necesita prelucrare ulterioara, Gazul este folosit la o presiune de pana la 20 bari. Prin acest procedeu reușim tăierea tablelor zincate , din otel inoxidabil sau alte metale neferoase.

Debitarea cu tehnologie laser are un impact termic foarte scăzut asupra materialelor de grosimi mici, acestea putând fi debitate fără a mai fi nevoie de alte operații mecanice in timpul unui proces tehnologic, sau înainte de vopsire.

Procesul de debitare in sine, comparativ cu soluțiile tradiționale, este unul curat și cu foarte puțin impact asupra mediului înconjurător, sau factorului uman. Soluțiile oferite de ventilare și filtrare a aerului făcând facila montarea acestor echipamente chiar și in cele mai aglomerate ambiente

Interfața utilizatorului și lucrul cu mașina este optimizat pentru o ergonomie și eficienta maxima.

Multitudinea de formate CAD acceptate cat și posibilitatea de a efectua salvări, corecturi sau chiar desene complexe de la zero direct pe interfața mașinii realizează suportul unei producții de maxima eficienta.

Importarea, salvarea și exportul de fișiere este facilitat și de posibilitatea integrării mașinii in rețea LAN utilizator , mașina acceptând formate din toate programele CAD consacrate : .dxf , dwg, Ai, AutoCad, Corel Draw.

Soluțiile oferite de soft-ul mașinii înlesnesc pe cat de mult posibil munca operatorului , prin generarea de planuri de croi (nesting ) , setări predefinite, layout organizat ergonomic.

Posibilitatea de a genera laturi comune in desenele de serie oferă un timp de taiere mic și eficienta maxima a întregului proces.

MODELE

modele

PARAMETRI TAIERE 1000W (Parametrii sunt cu caracter informativ)

Material Grosime Gaz auxiliar
Otel carbon ≤12mm Oxigen / aer
Oțel inoxidabil ≤6mm Nitrogen / aer
Aliaj aluminiu ≤4mm Nitrogen
Alamă ≤3mm Nitrogen / oxigen
1000W Grosime(mm) Gaz Viteza maximă de tăiere m / min
Otel inox 1 Nitrogen 18
2 Nitrogen 5-7
3 Nitrogen 2-3
4 Nitrogen 1.2-1.5
5 Nitrogen 0.8
Otel carbon 1 Nitrogen 15
2 Oxigen 6-8
3 Oxigen 3-4
4 Oxigen 2
5 Oxigen 1.5
6 Oxigen 1.2-1.5
8 Oxigen 1
10 Oxigen 0.6-0.8
12 Oxigen 0.6
Aluminiu 1 Nitrogen 8-10
2 Nitrogen 4.5
3 Nitrogen 1.0-1.2
Tablă zincată 1 Nitrogen 10

PARAMETRI TAIERE 2000W (Parametrii sunt cu caracter informativ)

Material Grosime Gaz auxiliar
Otel carbon ≤16mm Oxigen / aer
Oțel inox ≤8mm Nitrogen / aer
Aluminiu ≤6mm Nitrogen
Alamă ≤4mm Nitrogen / oxigen
2000W Grosime(mm) Gaz Viteza maximă de tăiere m / min
Otel inox 1 Nitrogen 35
2 Nitrogen 10
3 Nitrogen 6
4 Nitrogen 4
5 Nitrogen 2.2
6 Nitrogen 2
8 Nitrogen 1.2
Otel carbon 1 Nitrogen 35
2 Oxigen 10
3 Oxigen 6
5 Oxigen 3-4
6 Oxigen 2-3
8 Oxigen 1.5-2.5
10 Oxigen 1.5
12 Oxigen 1.2-1.5
14 Oxigen 1
16 Oxigen 0.8
Aluminiu 1 Nitrogen 25
2 Nitrogen 10
3 Nitrogen 7.2
4 Nitrogen 3.6
6 Nitrogen 1.2
Tablă zincată 1 Nitrogen 20
2 Nitrogen 10
3 Nitrogen 6
4 Nitrogen 2

CLOUD

cloud-software

Utilizatorii pot vizualiza in mod grafic dinamica datelor în timp real prin intermediul browser-ului, permițând diagnosticarea și întreținerea echipamentului de la distantă. Utilizatorii pot folosi telefoane mobile, PDA și alte dispozitive pentru afișarea în timp real a interfeței de monitorizare și modul text pentru a modifica valorile datelor, pentru a confirma alertele și așa mai departe.

cloud-software

Sistemul are funcția de "sistem expert" pentru a realiza /ajuta poziționarea produsului, urmărirea fluxului interogarea de urmărire, diagnosticarea defecțiunilor la distanță și interogarea datelor stocate despre defecțiuni ale echipamentului. Datele sunt transmise clientului, altor puncte de monitorizare și serverului prin rețeaua Internet/5G.

In CLOUD se colectează în mod inteligent starea echipamentului și informațiile despre defecțiuni pentru analiză, calculează costul de producție și costurile de întreținere în conformitate cu un anumit algoritm și se obține o schema de înaltă calitate a performanței costurilor de proiectare a produsului, ceea ce economisește costurile de producție pentru întreprindere.

CLOUD-ul are funcții multiple, cum ar fi diagnosticarea și întreținerea la distanta, redundanța, înregistrarea datelor istorice în timp real, programarea, formularea, funcții video și audio. Are o multitudine de opțiuni de manageri ere și funcții de scrintind, stabilește conexiuni cu multe interfețe standardizate și se poate conecta eficient cu sistemul MES al fabricilor. Odată cu apariția erei 5G, CLOUD-ul va combina echipamentele laser și inteligența artificială cu tehnologia 5G și va fi utilizat pe scară largă în cloud computing, big data și edge computing. Acesta va face tehnologia avansata și echipamente laser complexe mult și mai ușor de utilizat, și oferă clienților servicii de diagnosticare la distanță la nivel mondial mai rapide.

SKU
B3015

Sidebar

Masina debitare laser Bielda B3015
Epuizat din stoc

Contacteaza-ne!

Bucuresti/Ilfov
Ciorogarla, Sos. Bucuresti, Nr.108
Timisoara/Ilfov
Dumbravita, Ghioceilor Nr. 1
Cluj Napoca
Baciu, Calea Transilvaniei, Nr. 14